Scrie-i tu prima!

În ultima vreme, orgoliul este mult mai prezent în relaţii decât iubirea. Ea aşteaptă ca el să îi scrie, el aşteaptă să vadă că ei îi pasă şi uite aşa se duce dracului relaţia aia frumoasă care putea să se încheie abia atunci când moartea dorea să îi despartă.

Eşti femeie, eşti delicată, preţioasă, frumoasă, ai drepturi, dar nu uita că ai şi îndatoriri. Da, el, reprezentantuql sexului tare, trebuie să te respecte, să îţi cedeze locul în mijlocul de transport în comun, să îţi deschidă uşa, să te ajute să cobori din maşină şi multe alte lucruri. Este „dator” să facă asta pentru că aşa a fost educat. Toate aceste lucruri sunt scrise în Codul Bunelor Maniere şi el le respecta, asta îl face un gentelman şi nu poţi decât să îl admiri pentru asta. Totuşi, dacă nu îţi scrie sau dacă nu te sună primul, nu înseamnă că este un „mare nesimţit”.

Nu este o lege, nu scrie absolut nicăieri că el trebuie să facă primul pas. Faptul că aşa ai fost tu învăţată, să aştepţi ca el să facă totul, nu este decât o scuză prin care cauţi să îţi justifici lipsa de curaj. Iubirea este ca tango-ul, este nevoie de doi pentru a putea dansa! Lupta pentru el! Lupta pentru voi!
Aşa cum tu ai nevoie de atenţia lui şi el are nevoie de a ta. Mesajele în care îţi urează „Bună dimineaţa!” şi care te fac să zâmbeşti, au aceiaşi putere şi asupra lui. Şi el are nevoie să ştie că îţi pasă, exact aşa cum ai şi tu!
Aşa că, lasă orgoliul şi scrie-i micuţului tău Adam cât de mult înseamnă pentru tine!

Reclame

Un gând despre &8222;Scrie-i tu prima!&8221;

  1. Unii încă trăiesc în era „bărbatul trebuie să facă primul pas”. Fals! Dacă ne respectăm, indiferent de sex, trebuie să luăm iniţiativă pentru ca totul să meargă ca uns. Şi nimeni nu îşi va călca pe orgoliu dacă face primul pas. 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s