Femeie nu te face rochia pe care o porti!

În jurul anului 1800 exista un decret, la Paris, care le interzicea femeilor să poarte pantaloni. Pe vremea aceea, era inadmisibil ca tu, femeie, să nu porţi fustă sau rochie. Totuşi, societatea a evoluat şi odată cu ea şi moda. Acum nu numai că nu mai este interzis, ca tu, femeie, să porţi pantaloni, ci este şi la modă. Există sute de modele de blugi, zeci de tipuri de croieli de pantaloni de stofă şi alte nu ştiu câte soiuri de pantaloni de training.tumblr_nsirpbj8Vw1sar5kpo1_1280

Mi se pare inadmisibil ca în secolul XXI, la sute de ani după ce ElizabethSmith Miller a luptat ca reprezentantele sexului frumos să aibe drepturi egale cu bărbaţii, să vi tu, doamnă în toată firea, să mă judeci pe mine şi pe cele ca mine, că purtăm pantaloni şi să aduci ca argument faptul că „nu eşti femeie dacă nu porţi rochie!”

Feminitatea unei doamne sau domnişoare, nu stă, cu siguranţă, într-o cârpă. Delicateţea şi gingăşia vin din interior, la fel ca frumuseţea. Degeaba eşti perfect fardată şi îmbrăcată cu cea mai scumpă rochie Prada, dacă şi Van Damme emană mai multă eleganţă ca tine. O pereche de blugi nu te fac mai puţin femeie, aşa cum nici o rochie nu te poate transforma într-o lady peste noapte.

Îmbrăcămintea nu trebuie aleasă după modă sau după părerile celorlalţi, ci după propriul gust. Trebuie să porţi ceva în care să te simţi tu bine, nu ceva care să le bucure vederea celorlalţi.

Poartă ce vrei! Fi tu însuţi! Ignoră-i pe toţi, ascultă-ţi doar inima!

semnatura 2

Reclame

2 gânduri despre &8222;Femeie nu te face rochia pe care o porti!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s