Gogoşi ca la mămaia acasă

Cam ca orice tânără domnişoară din ziua de astăzi, mult prea interesată de felul în care arăta, ţin diete peste diete şi fac sport.
Am grijă la ce mănânc, dar nu am ajuns încă la stadiul de a mă lăuda că mă hrănesc doar cu mâncare incredibil de sănătoasă. Sunt incredibil de pofticioasa şi acest lucru mă împiedică să ţin o dietă pe cât vreau eu de strictă.
Îmi vizitez bunica des, în ultima vreme şi asta pentru că mamaie mă iubeşte şi mă răsfaţă aşa cum nimeni altcineva nu o face. Mă alintă, mă drăngălarge (12)neşte şi îmi dă nişte sfaturi de milioane. Poţi sta cât este ziua de lungă cu ea şi sigur nu te vei plictisi pentru că mereu găseşte ceva interesant să îţi spună. În plus, mai este şi la curent cu ştirile din lumea mondenă.
În treacăt, în timpul unei vizite de zilele trecute, am spus că parcă aş mânca nişte gogoşele calde, presărate cu zahăr pudră pe deasu
pra. Ne-am luat repede cu altele, mamaie apucându-se să ne povestească una dintre păţaniile ei din tinereţe.
A doua zi, în jurul orei cinci, telefonul fix suna. Eu nu răspund mai niciodată pentru că cei ce mă caută pe mine, suna întotdeauna pe mobil. După ce poartă o conversaţie de maxim un minut, mama intra la mine în cameră şi mă informează că era buni care ne cheamă de urgenţă la ea.

Mă îmbrac repejor şi pornim spre apartamentul în care locuieşte mama mamei mele. Pentru că nu am primit prea multe detalii, scenarii sumbre au început să îşi facă loc în mintea noastră. Când în sfârşit am ajuns, mamaie ne-a deschis uşa şi ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Întreaga ei locuinţă era invadată de un miros dulce. Pe masa din bucătărie, un castron plin cu gogoşi aurii, aburinde, ne aşteptau. Fără să mă gândesc la dietă sau la cât aş putea să mă îngraş, m-am înfruptat din deliciul dulce pregătit de bunica mea dragă.
Puteţi să îmi aduceţi cele mai fine şi scumpe prăjituri, le voi mânca cu drag pentru că sunt de la voi, dar niciuna nu va egala gustul aromat al gogoşilor ce mi-au îndulcit copilăria.

semnatura 2

Reclame

2 gânduri despre &8222;Gogoşi ca la mămaia acasă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s