Iubirea nu trebuie să respecte reguli

Nimic nu este mai frumos decât un om îndrăgostit. Zâmbetul, sclipirea din ochii şi voioşia de care dă dovadă sunt de-a dreptul molipsitoare şi orice ai face, nu îl poţi scoate din starea sa de beatitudine. Este superb să iubeşti şi să fii iubit.
Am prieteni şi prietene care tânjesc după cineva alături de care să trăiască clipe magice, de neuitat, după cineva care să le facă inima să bată de zece ori mai repede şi să uite de toate grijile, dar atunci când găsesc persoana care ar putea umple golul din viaţa lor, îi dau cu piciorul invocând tot felul de motive ce i-ar putea convinge atât pe ei cât şi pe ceilalţi că nu era omul potrivit.
„Era mai scund ca mine”, „era prea înaltă pentru mine”, „era prea mic”, „era prea mare”, „era prea griubirea nu respecta regulias”, „era prea slab” „muncea prea mult”, „nu avea bani” – Acestea sunt doar câteva scuze invocate de mofturoşi.
Iubire nu respecta reguli. Nu te îndrăgosteşti de o persoană pentru că are un metru şaptezeci, cincizeci de kilograme, douăzeci şi opt de anii şi un cont cu multe zerouri în bancă. Te îndrăgosteşti de defectele acelui om şi de sufletul lui. Anii sunt doar nişte cifre ce măsoară zilele pe care le-am petrecut pe pământ, nu au absolut nicio valoare, situaţia financiară se poate schimba de la o zi la alta şi odată cu trecerea timpului Făt-Frumos sau Ileana Cosânzeana tot vor îmbătrânii.
Când vine vorba de dragoste, lasă-ţi sufletul să aleagă şi ignoră toate fantasmele din capul tău. Nu ascultă părerile celorlalţi, fă doar ceea ce simţi tu că e bine şi nu uita că în iubire nu există reguli.

semnatura 2

Reclame

2 gânduri despre &8222;Iubirea nu trebuie să respecte reguli&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s