Nicidată împreună?-Recenzie

2565

Bestseller New York Times, USA Today şi Wall Street Journal

„Camryn Bennett, o tânără în vârstă de douăzeci de ani, crede că ştie exact în ce direcţie se îndreaptă viaţa ei. Însă după o noapte de pomină la cel mai extravagant club din Raleigh, North Carolina, şochează pe toată lumea – inclusiv pe sine – când se hotărăşte să renunţe la singura viaţă pe care a cunoscut-o vreodată şi să ia totul de la început. Având la ea doar poşeta şi telefonul mobil, Camryn se urcă într-un autobuz Greyhoud, gata să se găsească pe sine însăşi. În schimb, îl găseşte pe Andrew Parrish.
Sexy şi provocator, Andrew o face să simtă dragostea şi pasiunea în feluri pe care Camryn nu şi le ar fi imaginat niciodată. Însă bărbatul din viaţa ei ascunde un secret. Îi va apropia acesta definitiv sau îi va distruge ireversibil?”

Părerea mea :Pot spune, cu mâna pe inimă, că această carte a devenit de îndată ce am terminat-o de citit, preferata mea. M-a fascinat încă de la primele pagini, făcându-mă să îmi doresc să descopăr din ce în ce mai multe şi să parcurg cele 475 de pagini, în doar două zile.
Cartea este scrisă într-o manieră uşor atipică, deci să nu vă miraţi dacă veţi întâlni, pe parcursul lecturii, cuvinte licenţioase. Sinceră să fiu, cred că povestea nu ar mai avea acelaşi farmec, fără ele.
În deschidere ne sunt prezentate două dintre personajele cheie ale romanului: Camryn Bennett – personajul principal feminin şi Natalie -prietena ei cea mai bună. Fetele par a fi firi total opuse, dar în acelaşi timp par a se completa perfect.
Evoluţia ca personaj a lui Cam, m-a surprins într-un mod extrem de plăcut. Dacă la început ne este prezentată ca o fată uşor depresivă, poate chiar şi puţin antisocială, ce a trecut printr-o serie de evenimente dramatice cum ar fi: moartea iubitului, divorţul părinţilor şi închiderea fratelui în închisoare, ea reuşind să atragă milă din partea cititorilor, după câteva capitole, în urma unei decizii destul de importante ce îi va schimba viaţa în totalitate, reuşim să vedem o cu totul şi cu totul o altă Camryn Bennett.
După o ceartă zdravănă cu cea mai bună prietenă şi sătulă să facă doar lucruri pe care ceilalţi se aşteaptă să le facă, îşi abandonează mamă, renunţa la locul de muncă – care oricum nu îi plăcea şi pleacă spre Nicăieri.
Alege numele unui oraş, la întâmplare şi urcă într-un autobuz plin de oameni necunoscuţi ce o va purta de-a lungul ţării.
Soarta face că în acelaşi autobuz să urce şi Andrew Parrish, un tânăr incredibil de atrăgător, fost model, cu o viaţă incredibil de complicată şi un secret ce te face să îţi pierzi minţile în încercarea de a afla ce ascunde. Lucrul care îi leagă pe cei doi este muzica: Andrew o adora şi o ascultă în căşti, incredibil de tare, iar Camryn nu poate dormi din cauza ei.
Între cei doi se leagă o frumoasă prietenie, ei devenind „parteneri de aventuri”, în urma unui eveniment nu tocmai plăcut -Andrew o salvează pe fată din ghearele unui afemeiat, obsedat sexual.
Povestea lor evoluează frumos şi sentimentele îşi fac rapid apariţia. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care pe mine m-a fermecat.
Spre sfârşitul cărţii, am plâns cu lacrimi mari, de crocodil, blestemând soarta crudă.
Cartea este una bună, pe care eu una nu regret că am citit-o. Autoarea a presărat povestea de dragoste cu puţin erotism şi a îmbinat-o cu acţiunea-lucru care nu te lasă să te plictiseşti. O recomand cu cel mai mare drag, mai ales pasionaţilor de cărţi romantice.

Nota: 5/5

frecvent

semnatura 2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s