1 Mai Muncitoresc fara gratare

13

Este 1 Mai , sarbatoarea aia nationala cand teoretic tot romanu are liber si merge la gratar pentru a sarbatorii Ziua Muncii . Practic , majoritatea celor ce lucreaza la privat sarbatoresc prin munca asa ca in mare parte cei ce se distreaza astazi sunt defapt cei ce nu muncesc asa ca nu va mirati prea tare daca sunteti inconjurati in mare parte de adolescenti , morti de beti si mult prea galagiosi . De cativa ani incoace a aparut un nou trend : Mama si tata muncesc , copilul cheltuie si se distreaza .

Pentru a evita tot haosul , muntii de gunoaie si poluarea fonica , am ales sa sarbatoresc altfel de 1 Mai anul acesta , mai exact fara gratar . Da , voi sta in casa si voi citi dintr-o carte pe care am cam uitat-o pe noptiera caci timpul nu mi-a permis sa ma bucur de ea – ” Confesiuni” de Jodie Rhodes , iar mai tarziu voi viziona un film cel mai probabil de dragoste .

Las mititei pentru un alt weekend cand voi putea sa ii savurez in timp ce aud  cantecul pasarelelor nu acordurile proaste ale unei manele .

Un comentariu la „1 Mai Muncitoresc fara gratare

  1. Am observat ca atunci cand o melodie este ascultata intr_un mod deranjant pt ceilalti este vorba de manele !! Bach sau Mozart nu se asculta cu boxele la maximum !! Cand aud asa ceva am întotdeauna tendința sa le strig : da_l mai tare si inchide_l !!! Daca vorbim de cei 7 ani zisi „de acasa” e clar ca indivizii aceștia si_au petrecut in jungla acesti 7 ani !! In rest se aplica zicala „pauzele lungi si dese, cheia marilor succese !!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu