1 Aprilie !

Avem Ziua Indragostitilor , Ziua Femeii , Ziua Internationala a Fericirii deci de ce sa nu avem si o Zi a Pacalelilor . Asa ca astazi 1 Aprile este Ziua Pacalelilor .

Initial m-am gandit sa fac si eu o farsa macar aici pe blog caci nu am prea avut succes in grupul de prieteni , dar m-am razgandit rapid si am trecut la lucruri mai serioase  . Sa vedem cum a inceput povestea asta cu 1 Aprilie , pai una dintre ipotezele cu privire la originea  acestei zilei  este legata de Noe, care se pare ca si-a trimis porumbelul sa caute in mod gresit pamant uscat dupa ce inundatia a inceput sa se retraga de pe uscat pe 1 aprilie.O a doua ipoteza, acceptata de majoritate, sustine ca originea zilei are legatura cu schimbarea calendarului gregorian. In vechiul calendar gregorian, ziua Anului Nou era sarbatorita pe data de 1 aprilie, in loc de 1 Ianuarie. Dupa schimbarea calendarului , in anul 1582, oamenii au avut initial probleme de a se obisnui cu sarbatorirea noului an pe 1 Ianuarie. Cativa oameni care sarbatoreau anul nou pe 1 aprilie, au fost numiti „April fools” (nebuni de aprilie).

Daca esti o persoana optimista si cu un simt al umorului dezvoltat , cu siguranta aceasta zi este una din preferatele tale insa daca buna dispozitie nu te caracterizeaza astazi mai bine fereste-te de farse caci ai putea sa le strici buna dispozitie si celorlalti .

Mici indicatii pentru ziua de astazi :

Cred ca stiai deja ca nu trebuie sa crezi tot ceea ce auzi, dar eu iti sugerez chiar sa iti dublezi atentia daca este vorba despre o zi de 1 aprilie.

Incearca sa faci fata cu zambetul pe buze oricarei farse , nu de alta dar s-ar putea ca dupa ziua de astazi sa ti se schimbe porecla in „Morocanosul ” si cu siguranta nu doresti asta.

Incearca sa faci farse de bun gust , nu este suficient sa te simti doar tu bine , incearca sa desprinzi macar un zambet si de pe fetele celorlalti

.Imagine

Reclame

Un gând despre &8222;1 Aprilie !&8221;

  1. Dupa lectura acestui text antrenant m-am simtit mai informat si mai pregatit sa fac fata provocarilor acestei zile ! Sfaturile sunt bine-venite nu doar pt ziua de 1 aprilie ci in general

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s